Colour Garden Workshops

Liity seuraamme kukkaisiin työpajoihin jotka ovat saaneet inspiraationsa Pantonen värikorttien kesäisistä sävyistä. Työpajat ovat osa Hakolan “Colour Garden” näyttelyä Glasshouse Helsingissä 1.6.-18.8.2022.

 

38,00

Poista

Kuvaus

Tänä eloisana vuodenaikana toivotamme värien voiman tervetulleeksi. Rakastamamme sävyt tuovat päiviin uudenlaista energiaa ja ruokkivat luovuutta. Kutsumme sinut mukaamme Colour Gardeniin, antamaan itsellesi hetki kukkien ja värien kanssa keskellä kiireistä Aleksanterinkatua. Olet tervetullut luomaan oman kukkatyösi Pantonen kesäisten värikorttien inspiroimana.

Ympäröi itsesi terälehdillä ja vehreydellä kulkiessasi puutarhan upeiden värien, kirjojen ja designin keskellä Glasshouse Helsingissä!

Työpaja I (SOLD OUT):
Kesäinen Kimppu 9.6.2022 15:30-16:30
Työpaja II:
Kukkaseppele 16.6.2022 15:30-16:30
Hinta: 38 €
Tapahtumapaikka: Glasshouse Helsinki, Aleksanterinkatu 13, Helsinki

Lippu:
Jokaiseen työpajaan mahtuu 15 henkeä. Valmistellaksemme kaikille osallistujille tarvittavat kukat ja työvälineet pyydämme teitä ilmoittautumaan ennakkoon ostamalla lipun.

Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet kuuluvat lipun hintaan; oma kukkatyö voidaan viedä kotiin sen valmistuttua.

Tervetuloa osallistumaan tähän luovaan hetkeen! Se on täydellinen lahja ystäville, perheenjäsenille ja kaikille rakkaille!

Lisätiedot

Kpl

Summer Bouquet Workshop 38€, Headcrown Workshop 38€