HELSINKI FLOWER STUDIO (HFS) ON VERKOSSA TOIMIVA KUKKAKAUPPA JA MU FILOSOFIA ALABRÄNDI. MU FILOSOFIA ON LUOVA TILA KUKKIEN JA TEEN UUDENLAISELLE KOKEMISELLE.

HFS:N PERIAATTEET

KUNNIOITUS HISTORIAA JA PERINTEITÄ KOHTAAN

PERUSTAMME KUKKIEN KANSSA TYÖSKENTELYYN ON SEKÄ ITÄMAISESSA ETTÄ LÄNSIMAISESSA KUKKASIDONNASSA. KUKILLA JA KASVEILLA ON PITKÄT PERINTEET TAITEEN HISTORIASSA JA PÄIVITTÄISESSÄ ELÄMÄSSÄ. ME KUNNIOITAMME NÄITÄ PERINTEITÄ TUTKIEN SAMALLA UUSIA TAPOJA NÄHDÄ KUKAT NYKYPÄIVÄN SILMIN.

RAJOJEN RIKKOMISESTA

LÄHESTYMISTAPAMME KUKKIEN ASETTELUUN ON ERITYINEN. ANNAMME ÄÄNEN LUOVUUDELLE JA INTUITIOLLE PITÄEN SAMALLA MIELESSÄ ALAMME LAINALAISUUDET. PYRIMME TUOMAAN TAITEELLISTA NÄKEMYSTÄ KUKKIEN KANSSA TYÖSKENTELYYN SAMALLA KUN HUOMIOIMME ASIAKKAIDEMME TARPEET. TAHDOMME TARJOTA VIRKISTÄVÄN VALIKOIMAN KUKKIA LUOKSESI.

LUONNON KUNNIOITTAMINEN

YKSI TÄRKEIMMISTÄ ASPEKTEISTA KUKKIEN KANSSA TYÖSKENTELYSSÄ ON LUONNON ARVOSTAMINEN. YRITYKSENÄ VÄLITÄMME VAIKUTUKSESTAMME MAAPALLOON, JA PYRIMME KOHTI PIENEMPÄÄ HIILIJALANJÄLKEÄ JA VÄHÄISEMPÄÄ MUOVIJÄTETTÄ. KÄYTÄMME KUKKIEN PAKKAAMISESSA VAIN PAPERIA JA BIOLOGISESTI HAJOAVIA PUSSEJA. EMME KÄYTÄ ASETELMIEN TEKOON TARKOITETTUA KUKKASIENTÄ, SILLÄ SE ON KERTAKÄYTTÖISTÄ JA HAJOAA LUONNOSSA MIKROMUOVIKSI. TOIMITAMME KUKAT YHTEISTYÖSSÄ KULJETUSFIRMAN KANSSA, JOKA ON MAAILMAN ENSIMMÄINEN HIILINEUTRAALI POSTIYRITYS. TUEMME PAIKALLISIA PUUTARHOITA JA VALITSEMME KUKAT LÄHITOIMITTAJILTA SEN OLLESSA MAHDOLLISTA.

PUHUMME MINIMALISTISEMMAN ELÄMÄNTYYLIN PUOLESTA; TARJOAMME YKSINKERTAISTA, MUTTA UNIIKKIA DESIGNIA ASIAKKAILLEMME NIIN, ETTÄ HE SAAVAT KEVEÄMMÄN, LUONNOLLISEMMAN JA ERITYISEMMÄN LOPPUTULOKSEN.

ARVOMME

AVOIMUUS & REHELLISYYS, INTOHIMO & LUOVUUS OVAT KESKEISIMPIÄ ARVOJA KAIKESSA TYÖSKENTELYSSÄMME.

PYRIMME JATKUVASTI KOHTI ENTISTÄ KESTÄVÄMPÄÄ FLORISTIIKKAA.

MARIN JA RUN TARINA

TYÖSKENTELEMINEN YMPÄRISTÖÄ HUOMIOIVALLA TAVALLA ON OLLUT TAVOITTEENA MOLEMMILLE MARILLE JA RULLE, JA TÄMÄ ON MYÖS HEIDÄT ALUNPERIN YHDISTÄNYT TEKIJÄ. VUOSI SEN JÄLKEEN, KUN HE TAPASIVAT ENSIMMÄISEN KERRAN, HE PÄÄTTIVÄT LUODA YHTEISEN ALUSTAN JOSSA JAKAA SAMANLAISET ARVOT JA INSPIRAATIO.

Mari

MARIN MATKA KUKKIEN JA KASVIEN LUMOAVAAN MAAILMAAN ALKOI KOLMEKYMPPISENÄ, 10 VUOTTA MUODIN PARISSA TYÖSKENTELYN JÄLKEEN. PUUTARHURIKSI VALMISTUTTUAAN HÄN PÄÄTTI JATKAA VIELÄ OPISKELEMAAN FLORISTIIKKAA. VUONNA 2019 HÄN LÄHTI TYÖHARJOITTELUUN FLORISTISEN ALAN YRITYKSEEN TOKIOON. VAPAA-AJALLAAN HÄN OPISKELI IKEBANAA, JAPANILAISTA KUKKIENASETTELUTAIDETTA, VANHIMMAN KOULUKUNNAN IKENOBON OPPIEN MUKAAN. JUURI ENNEN VUOTTA 2020 HÄN ALOITTI OMAN YRITYKSENSÄ NIMELLÄ TAIGA TO TROPICS. MARI PITÄÄ KASVIEN PARISSA TYÖSKENTELYÄ RAUHOITTAVANA JA INSPIROIVANA. HÄN MYÖS HAAVEILEE OMASTA PIENESTÄ PUUTARHASTA, MISSÄ VOISI NAUTTIA VUODENAIKOJEN VAIHTELUSTA.

ru

RU OLI KIINNOSTUNUT SYMBOLIIKASTA SEKÄ KUKKIEN JA KASVIEN MERKITYKSESTÄ OPISKELLESSAAN TAITEEN HISTORIAA JA ARKKITEHTUURIA YLIOPISTOSSA. JATKAESSAAN AKATEEMISTA MATKAANSA TAITEEN PARISSA, HÄN PÄÄTYI MAISTERIOPINNOISSAAN TUTKIMAAN BONSAIN JA IKEBANAN HISTORIAA. NÄIHIN AIKOIHIN HÄN ALOITTI TYÖSKENTELYN KUKKIEN JA KASVIEN PARISSA. VUONNA 2018 MAISTERIKSI VALMISTUTTUAAN, HÄN PÄÄTTI JATKAA URAANSA KUKKIEN PARISSA AKATEEMISEN TYÖN SIJAAN, SILLÄ HÄN KAIPASI ENEMMÄN VAPAATA ILMAISUA. VUONNA 2019 HÄN PERUSTI MU FILOSOFIAN, LUOVAN TILAN, JOKA ON OMISTETTU KUKILLE JA TEELLE. FLORISTISET OPPINSA RU ON SAANUT LONDON FLOWER SCHOOLISSA.