Kuivakukka-asetelma

INTRO:

Meillä on ilo julkistaa ensimmäinen järjestämämme työpaja, jonka teemana on kuivakukka-asetelma!

Kuivakukat ovat erityisiä ja erilaisia työstää. Niiden kanssa työskennellessä voi oppia arvostamaan kukkien ikääntymistä ja luonnollista elämän kiertokulkua. Niiden ainutlaatuiset muodot, tekstuurit ja värit kutsuvat mukaansa ajattomaan maailmaan. Se on aistikas matka, jonka silmät, kädet ja nenä pääsevät kokemaan. Kuivakukat ovat hyvin pitkäikäisiä, joten ne ovat myös siten kestävä valinta.

Workshopin aikana opetamme teille, kuinka tehdä kuivakukka-asetelma keraamiseen ruukkuun käyttäen kanaverkkotekniikkaa. Kanaverkko on yksi parhaista ja hyödyllisimmistä tekniikoista käyttää tuore- ja kuivakukka-asetelmissa. Se on uudelleenkäytettävä, joten se on yksi kestävimmistä tavoista toteuttaa asetelmia. Opit myös asetelmien tekemisen periaatteita sekä kuiva- ja tuorekukka-asetelmien eroista.

Nyt on täydellinen hetki tehdä jotain kuivakukista, luoda niiden avulla kotiin talvinen tunnelmallinen ilmapiiri. Asetelma voi myös olla ainutlaatuinen joululahja jollekulle erityiselle!

Kutsu mukaan ystäväsi tai perheesi ja tule lämmittelemään ja valmistautumaan tulevaan vuodenaikaan kanssamme!

Lisätiedot ja liput:

– Aika: 25.11.2021. 18.00-20.00

– Paikka: Mu Filosofia Hämeentie 2B 00530

Linkki lippuun

– Mitä sisältyy:

    1. Asetelmaan tarvittavat kukkamateriaalit; 95% kukkamateriaaleista on luonnollisesti kuivattu Mussa.
    2. Keraaminen ruukku asetelmaa varten, sekä kanaverkkopohja; kaikki tarvittavat työkalut ovat käytettävissä.

Aloitamme lyhyellä introlla kuivakukista ja kuinka työskennellä niiden kanssa, jota seuraa demo ja omien töiden tekeminen. Workshopin aikana tarjoillaan kupillinen glögiä; valmis työ ruukkuineen voidaan viedä kotiin.

Tervetuloa!