1

Mikä on helpoin tapa aloittaa kukkien etsiminen päiväämme varten?

Meillä kaikilla on kauniita muistoja kukista joko lapsuudestamme tai myöhemmin aikuisiältä. Hyvä tapa aloittaasuunnittelu on miettiä omaa lempikukkaa tai itselle merkityksellistä kasvia. Inspiroivien kuvien etsiminen tai oman moodboardin luominen voi myös olla avuksi. Tapahtumapaikka ja muut juhlien yksityiskohdat voivat nekin vaikuttaa kukkien valintaan. Voitte välittää toiveenne kuvin tai sanoin – opastamme teitä siitä eteenpäin.

2

Mitä suosittelisitte yksinkertaiseen, niittymäiseen morsiuskimppuun?

Erilaiset vihreät lehdet tuovat kimppuun luonnollisen tunnelman. Yhdistelemällä eri muotoisia ja kokoisia kukkia saavutetaan “suoraan puutarhasta poimittu” tunnelma.

3

Millaisesta tyylistä pidätte erityisesti tai mitä suosittelisitte?

Jokaisen asiakkaan toiveet ja persoona vaikuttavat tyylin valintaan. Haluamme liittää kukat teidän tarinaanne. Myös luonnonmaisemien runsaus inspiroi meitä; niityt, järvet, meret, vuoret, vuodenajat sekä erilaiset kasvillisuusvyöhykkeet boreaalisesta trooppiseen. Oma lähestymistapamme kukkien asettelussa on luonnollinen ja kasveja kunnioittava. Uskomme myös että paras lopputulos syntyy kun kukat kuvastavat teitä. Pyrimme hankkimaan kukat mahdollisimman läheltä, niin että niiden hiilijalanjälki on myös mahdollisimman pieni.

Olette tervetulleita ottamaan yhteyttä suunnittelijoihimme Ru & Mari sähköpostitse:

 Info@helsinkiflowerstudio.fi