F A Q

Mikä on Kukkien kestotilaus?

Kukkien kestotilaus on kukkien toimituspalvelu jota tarjoamme. Kun tilaat palvelun, toimitamme kukkia antamaasi osoitteeseen valintojesi mukaisesti (kimpun tyyli, hinta, toimitustiheys, tilauksen kesto).

Kuinka tilata:

Täytä ja lähetä helppo tilauskaavake täällä – pian tämän jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kun olemme saaneet tilauksesi, valmistamme ja toimitamme kukat ovellesi antamiesi tietojen perusteella.

Kuljetus (aikaikkuna & hinta & toimitusalue):

Aika: Kukat toimitetaan torstaisin klo 14:00-18:00 välisenä aikana. Mikäli et ole paikalla vastaanottamassa kukkia, ilmoitathan mahdollisen ovikoodin että kuljettaja voi jättää kukat ovelle. Mikäli torstai ei sovi kukkien toimituksen ajankohdaksi, tiedustelethan meiltä muita vaihtoehtoja.

Hinta toimitusalueittain: Helsinki: 12,50e Vantaa & Espoo: 13,50e Kauniainen: 17,50e

Maksu:

Saat laskun kukista sähköpostiisi jokaisen kuun loppuun mennessä. Lasku sisältää erittelyn kuun jokaisesta kukkatoimituksesta.

Kukat:

Saapuvat kukkasi on huolella valinnut ja sitonut floristimme Hakaniemessä. Kukat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, ja pyrimmekin aina käyttämään sesongin kukkia.

Voinko tilata kukkia lahjaksi?

Kyllä! Kukkalähetys on ihana tapa ilahduttaa sinulle tärkeää henkilöä. Mikäli ilmoittamasi toimitusosoite ei ole oma kotisi, mainitsethan siitä selkeästi “Kuljetusohjeet” osiossa.

Kuinka saan kukat säilymään hyvänä mahdollisimman kauan?

Kukat säilyvät parempana pidempään, mikäli leikkaat niille uuden imupinnan parin päivän välein. Voit myös säilyttää niitä viileämmässä osassa kotia jolloin niiden elinikä pitenee. Toinen tapa saada kukista iloa pitkäksi aikaa, on kuivata kimppu ripustamalla se ylösalaisin; näin saat nauttia kukkien kauneudesta vieläkin pidempään.